Skontaktuj się z Ekspertem

13.04.2017

Vi ses på Elfack 2017 i Göteborg, monter B05:71

I COPA-DATAs monter på Elfack 2017, 9-12 maj, visas zenon Energy Edition 7.60, en komplett SCADA/HMI- och rapportplattform för stationskontroll, eldistribution, kraftproduktion, kontrollrum eller som plattform för smarta städer

På årets Elfack presenterar vi version 7.60 av vår automationssvit zenon Energy Edition som släpptes i mars tidigare i år. Med denna finns nu en komplett och fabrikatsoberoende lösning för styr och övervakning av transformatorstationer, distributionsnät, vattenkraft, vindkraft och smarta elnät.

 

Med 7.60 introducerar vi bland annat en sk Process Recorder. Denna fungerar som en svart låda, där man i efterhand kan spela upp ett processförlopp. Variabel för variabel kan du stega dig igenom ett valbart tidsintervall för att kontrollera vad som hände innan, under och efter en intressent tidpunkt i anläggningen.

 

Vi visar också vår IoT-lösning som 2016 vann Microsofts pris ”Public Sector: Microsoft CityNext”. Denna lösning är baserad på zenon Energy Edition och Microsoft Azure, inklusive Azure RemoteApp, och är framtagen för ett ledande energibolag i Slovenien för övervakning och styr av vattenkraftsanläggningar.

 

Under onsdag eftermiddag, mellan 15:00-18:00, har vi en öppen mingelafton med weissbier och pretzels. Kom och mingla med oss och våra samarbetspartners. Ingen anmälan behövs men vi uppskattar ändå om du kan maila oss på info.scandinavia@copadata.com om du kommer så att vi kan planera bättre.

 

Planerar du att gå på Elfack 2017? Registrar dig kostnadsfritt här och möt oss i monter B05:71.

Wróć